Хасково

Абитуриентите на ПМГ посрещнаха учениците със сладки, спряха им оркестъра с полиция

За пръв път от много години на традиционното затваряне на гимназията си след другарска вечер абитуриенти не пръскаха с безалкохолни и оцет идващите за часове ученици, а ги посрещаха със сладки.

Абитуриентите за пример са от хасковската ПМГ „Боян Петканчин“, които изпълниха своята част от уговорката с училищното ръководство да не тормозят „зайците“. Младежите разчитаха, че ще им бъде позволено пускането на музика, бяха си поръчали и оркестър.

ПМГ

Пред гимназията обаче ги чакаха две патрулки с полиция, които върнаха оркестъра и не им позволиха висока музика повече от няколко минути.

ПМГ

Въпреки това зрелостниците потанцуваха, брояха до 12 и се опитаха да се забавляват в двора на училището, на който със спрей беше изписан випуск 2017 и надписи „Обичаме ви“.

ПМГ

Този път нямаше и актове за алкохол, като единственият проблем беше напълването на ключалката на централния вход с лепило. Директорката Донка Маргаритова извика ключар, който отвори вратата и учениците влязоха за първи час.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кондю
кондю
12.05.2017 5:11 5:11

Като гледам демонстрация на дебели задници и къси полички на още по дебели задници. Ужасно е западнало цялото училище. А мамините щерки колкото и да се големият ще си останат щерки на кучки! От майка кучка, какво друго освен още по големи кучки!

golemiq
golemiq
12.05.2017 8:17 8:17
Отговор до  кондю

shtom goworish samo za ku4ki ili si nqkuw dewstwenqk ili sa te zaebali super grozno i sega ti e gadno

golemiq
golemiq
12.05.2017 8:12 8:12

slabo prednata godina gi spukahme maika im deba

Back to top button