Спорт

Грациите на „Аида“ и „Афродита“ с изяви и в „Арена Армеец“

Вчера 10 гимнастички от хасковския клуб „Аида“ участваха с индивидуални изпълнения във възраст от 2010 г. до 2006 г. и 3 ансамбъла от димитровградския клуб „Афродита“- 2007, 2006 и 2005 г.

За нас този път състезанието беше по-различно, защото не успяхме да отидем в деня, в който трябваше да учавстваме – поради изпити на няколко от гимнастичките и затова нашите момичета играха без конкуренция и всички получиха медали за участие, но те дадоха всичко от себе си и се представиха прекрасно.

Аида

Състезанието беше още една крачка напред за тях, защото след всяко участие те добиват увереност в себе си, откривайки грешките си, те се стараят да не ги повтарят, удоволствието, че са успели да играят по-добре от предния път…. Всичко това ги прави по-силни и по-смели, казва след изявата в рамките на международния турнир „Феникс“ в столичната зала „Арена Армеец“ президентката на клубовете Яна Михайлова.

Специални благодарности за Председателя на СК „Феникс“ Красимира Филипова за поканата за втора поредна година и за проявеното разбиране.

На 21 и 22 май грациите отново са в София – на турнира „Цветята на България“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button