Таня с награда от Съюза на икономистите, ФСГ – училище без насилие

Хасково
ФСГ

Таня Кирилова от 11 Д клас на хасковската Финансово-стопанска гимназия “Атанас Буров” получи втора награда от Съюза на икономистите в България, съобщи за Haskovo.info директорът на гимназията Цанко Цанков.

ФСГ
Таня Кирилова

В национален конкурс Таня е впечатлила с темата си “Икономическото неравенство в 21 век”. ФСГ пък е сред лидерите в конкурса със 7 разработки от 8 участници.

ФСГ спечели и второ място от конкурса за училище без насилие и стереотипи, определени от пола. В него гимназията е представила всички мерки, взети за недопускане на насилието.

Конкурсът се организира от фондация “Джендър образование, изследвания и технологии”, съвместно с Министерството на образованието и науката.

От хасковската гимназия допълниха, че наред с отличните оценки, нямат нито един абитуриент с двойка на матурите.

Още новини

loading...

3 коментара

  • Биваше и да вземат мерки с насилието, доскоро се пребиваха и си скубеха косите, я заради някое момче, я заради това кой кого е обидил във фейсбук!

  • Наградите са от Джендър-организация…ха-ха-ха- на обратните-вижте какво значи Джендър-организация. ДА ГИ ВРЪЧАТ НА ГЕЙ-ПАРАДА..

  • Божеее! Каква снимка и качили! Ако момата не домисля,журналистите не падат по-долу!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.