Хасково

Преместиха Очно отделение до УНГ, болницата с нова светеща табела

Очно отделение на МБАЛ – Хасково вече е преместено в нова сграда. Досега звеното се помещаваше в блока над Хирургично отделение.

Сега Очно се намира до УНГ в сградата, където е и Инфекциозно отделение. Входът е от северната страна, до вратата за УНГ.

Болница

Болничните стаи, лекарските кабинети и операционните са ремонтирани. Изпълнителният директор на болницата д-р Георги Гелов съобщи за Haskovo.info, че ремонтът е завършен още през миналата година и е на стойност около 70 000 лв. Засега други отделения няма да се местят.

Междувременно на централния вход на болницата беше монтирана нова светеща табела за около 3000 лв. Старата беше демонтирана при влизането на камионите, които доставиха новия скенер и ядрено-магнитен резонанс.

Болница

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ohh
Ohh
03.07.2017 17:55 17:55

Евгени Консулов и Надежда Иванова да се махат от общината. До гуша им дойде на всички от тяхната любов. Какъв резил. Искат да свалят кмета за да седне Консулов с Надето, която беше на Георги Иванов подлога и сега с Консула. Крадене и интриги ужас. До кога бе хора. Техните половинки пък в кой свят живеят или заради пачките си траят

Анонимен
Анонимен
03.07.2017 18:39 18:39

Тьпо гербаджийско тролче,не замьрсявай публичното пространство с глупостите си.

Поли
Поли
07.07.2017 16:15 16:15

Тоооо ремонта не прави болницата! Лекарите в нея не ги бива! И да свети и не при нужда лекарите връщат пациентите,защотоо им развалят рахата! Махайте се всички до един! Вие не заслужавате да носите,бяла престилка и името ЛЕКАР!То е за хора обичащи тази професия,не за чакали,хора които дават всичко за здравето на пациентите в нужда!!!!!!!!!!!!

Back to top button