Хасково

До седмица възстановяват вливанията на пациенти в онкоболницата в Хасково

Онкоболни пациенти се връщат от хасковската специализирана болница, алармираха читатели на Haskovo.info. Обяснението е, че липсват лекарства и консумативи, с които се правят част от вливанията.

Действително лекарства и консумативи липсват, но работата ще бъде напълно възстановена до седмица, коментира новият управител на болницата д-р Живко Филев. Днес той е за първи ден на работа, след като назначаването му беше гласувано от общинския съвет в петък.

Смяната на досегашния управител д-р Венко Балабанов се наложи заради влошеното му здравословно състояние. Именно заради това през последните две седмици не е имало кой да подписва заявките за лекарства и консумативи. Днес те вече са разписани и фирмите са уверили, че част от тях ще бъдат доставени още утре, а друга част най-късно до седмица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ohh
Ohh
03.07.2017 16:55 16:55

То цвета на сградата е същата като на ремонтираната градинка, от където влюбената двойка Е.Консулов и директорката Н. Иванова крадат куп пари. То техния резил няма край. Та командировки, платени от общината, та със скандали Консулов и направи измислена дирекция, за да я нагласи директор с 1800 лв заплатка, та чака сега да свали кметя, за да стане кметче това зализанкото, а тя кметица. Половинките им в кой свят живеят язък

Анонимен
Анонимен
03.07.2017 18:37 18:37
Отговор до  Ohh

Стига,бе гербаджийски трол,кво пишеш едно и сьщо под всички статии,не разбра ли че нищо не зависи от тебе,ще стане каквото реши шефа ти Делянчо Добрев.

Fanki
Fanki
03.07.2017 20:28 20:28

Ами тая директорка Иванова няма ли мъж да и тегли едни РИТНИЦИ и да я прати да скимти като куче пред вратата на КОНСУЛА Абе КОНСУЛЕ щом са те усетили хората тая игра не е за тебе бе момче ОЗАПТИ се бе ЧОВЕК на проветриво място си всички те виждат вие гербаджиите хептен го ударихте през ПРОСОТО

Пижо
Пижо
03.07.2017 23:16 23:16

Дано всичките, които правят далаверите в онкото и си пълнят джобчетата с пари от разните комисионни да станат пациенти на тази болница и да седнат да чакат лекарства за вливките си. Как не ги е срам да размотават и без това обречени хора. Има господ и той вече започна да връща визирам д-р Балабанов, да се готви д-р Г. Димитрова и следващите по ред далавераджии!!!

Анонимен
Анонимен
04.07.2017 10:00 10:00

Да се направи пълна финансова ревизия на доведената до фалит болница- от ненужните назначения, преференциално избираните доставчици на лекарства и консумативи и драстичното разминаване в заплатите на някои от специалистите съгласно заложените в Националния рамков договор.Държавните органи разполагат с нужния ресурс и ако има интерес може да бъде извършен одит.

възкръснал онкоболен
възкръснал онкоболен
09.07.2017 15:47 15:47

Ха сега де кой са следващите след Балабанов и димитрова Пациентите споменават РЪМЖЕЙКИ –Василев Кабаков и САМИЯ ФИЛЕВ ХА ха хаха

Back to top button