Регион

НАП продава семеен хотел в Свиленград за 660 бона

Семеен хотел в Свиленград продава за 660 600 лв. офисът на НАП в Хасково, съобщават от Приходната агенция.

Имотът е триетажен и с 11 стаи. Парцелът, върху който е построен, е 321 квадратни метра, а разгърнатата му застроена площ е 605 квадратни метра. Съществува и е разработен като хотел от 2012 г. Освен, че е близо до границата, Свиленград е известен с разнообразието от игрални зали, което предлага на гостите от съседни държави. Това вероятно ще засили интереса към обявения за продажба хотел.

Хотелът може да бъде огледан в присъствието на публичен изпълнител от офиса на НАП в Хасково от следващия понеделник до 26 юли включително. В същия срок следва да бъдат внесени депозит за участие в търга, който е в размер на 20% от първоначално обявената цена и ценово предложение за покупка.

През месец юли, публичните изпълнители от офиса в Хасково продават още поземлени имоти в Харманли и в ивайловградското село Железари, както и няколко автомобили на цени от 900 до 6 375 лв.

806 000 лв. от подобни продажби е спечелил за бюджета офисът на НАП в Хасково през първите шест месеца на годината. По-голямата част от приходите, над 700 000 лв., са от търгове на недвижими имоти, а останалите средства – от продадени превозни средства.

От Агенцията в града напомнят, че продажбата на актив е крайна мярка, прилагана за принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения към бюджета. От офиса в Хасково препоръчват при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

Хотел

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button