Откраднаха 400 радиатора от хасковските училища и градини в ремонт

Хасково
Ремонт

Около 400 радиатора от двете училища и четирите детски градини, които са в основен ремонт, са откраднати, потвърдиха за Haskovo.info от полицията.

Става въпрос за демонтираните в началото на ремонтите радиатори, които са се съхранявали в общински склад. Преди няколко седмици обаче е установена липсата им. В случая става въпрос за около 40 тона чугун.

От общината потвърдиха пред Haskovo.info за липсата на старите радиатори. От полицията пък уточниха, че тече разследване.

Haskovo.info припомня, че в Хасково основно се ремонтират ОУ “Св. Иван Рилски” и ОУ “Шандор Петьофи”, както и детските градини “Елхица”, “Слънце”, “Щурче” и “Весели очички”.

 

Още новини

loading...

19 коментара

  • кой е казал че е имало охрана ??????????като е склад не значи че трябва непременно да има такава!!!!!!!!

 • Туш! Егати смешния кмет,егати смешната община,тва трябва да е най-смешната новина в Бьлгария за деня.Искам аскувските гербаджии все така да се дьнят, никой не може да работи така срещу тях,както те самите сьс собствената си крадливост и некадьрност.

 • Откраднаха? Стига глупости! Просто са ги свалили и са ги върнали, кво толко има нали ще слагат нови? Пък и все някой трябва да ги върне дали ще е директор, дали учител, дали работник – няма да си ти, така че нищо не е откраднато, всичко си е 6

 • Полицията не разследва случая, тя “разследва случая”… Нали се сещаш, че и ти да работиш в полицията и на тебе да ти се обади някой журналист и да те пита къде са радиаторите и ти ще кажеш, че разследваш…

 • Как дане знаят къде е желязото че то иска кола хора да го натоварят питайте работниците.Или общината коя е фирмата изпълнител тях да накажат .

 • Това показва цялата организация на тази авантюра наречена “саниране”. Всичко започна с началото на учебната година за да се бърза неистово и в цялата пушилка да се загубят детайлите. В мътна вода най-добре се краде, особено ако се забъркат колкото се може повече хора. Вериги от доставчици, подизпълнители, подподизпълнители, сбирщина наета набързо и от всякъде и усвояване на ПАРИ, по документи, объркано, замотано и подписвано от друг. Господ ако беше ревизор би се объркал, но нищо не се е загубило, то е там където е било замислено да иде в самото начало.

 • Кмете, кмете как допусна този резил? Ма какво ти пука, нали пенсийката и заплатата вървят, Хасково кучета го яли – и в прекия и в преносния смисъл.

 • Общината ограби Хасковските граждани,високи дънъци,висока цена на водата,която е уранова,защо се чудите бе хора,забележете изчезнали редиаторите от общински склад,ами общината ги е откраднала,сега ние данъкоплатци те ще вземим нови,със наши пари,чумата да ги хване всички от общината и тяхните съветници…

 • КМЕТЕ,хората които създават ред в общината са двама,а ти искаш да ги махнеш голяма грешка правиш,

 • Откраднатите рсдиатори да се монтират в детска градина “ПАЛАВИ РЪЧИЧКИ”.

 • Я проверете получените пари от тях да не са отишли да стоплят касата на ГЕРБ….

 • Пенсионирайте нахалната Наска от ОУО. И там има много злоупотреби с държавни средства, “но все по закон и все заради началник Наска”, за да си живее в комфорт. Пенсионирайте я и хем ще спрете циркаджийските й изяви, хем ще дадете път на някой млад човек. Стига даване на пари за глупости, а после пък получаване на големи заплати от същата тази изкукуригала баба, дето се прави на млада и се пъчи навсякъде, където може. Такова самоизтъкване няма другаде в града. Като пом.директор на общежитието е потрошила сума пари, но за себе си. Всички работят денонощно за нея, но само за да не ги съкрати, уволни или пенсионира. Никакви поощрения за другите, всички финансови “поощрения” само за нея. Облаги безкрай, награди само за Наска, защото няма никой преди нея или около нея, който да е направил нещо съществено и полезно за ОУО. Само тя. Все едно общежитието е създадено от Наска и го има благодарение само на Наска. Пенсионирайте я,бе. Стига измислени филми, фалшиви изцепки и снимки на няколко деца и подкарани под строй възпитатели. Навсякъде обаче се е курдисала изкукуригалата “специалистка по тънки номера и интриги”. Пълен резил, узаконен от Колев, Панайотов и цялото спящо РУО. Хората от много години пишат за това извращение, но управниците се правят на неразбрали. Хайде бе, Колев поразмърдай се най-сетне и я пенсионирай тази алчна жена. Обещай й паметник, дано се усети, че отдавна й е време да си ходи. ПЕНСИЯ! ПО ЗАКОН бе! ПРОСТО ПЕНСИЯ! Стига наглост! Стига простотии!

 • Ха дано се намери някой, който да пенсионира Наска от ОУО каза:

  Ха дано се намери някой, който да пенсионира Наска от ОУО. Чакаме тази справедливост от много години. Много пари за лични изяви се дадоха на тази пом.директорка. А тя не спря да кудкудяка, колко е велика и незаменима и затова трябва да командва общежитието, докато може да ходи като баба Цола. Станала е за посмешище, ама не й пука, нали парите си вървят с нея. И при всяко увеличение на заплатите на Насето лъвския пай. Води си Колев за……носа и командва ли командва. Който не дава подаръци и не слушка, веднага вън от ОУО. Така е като се държат за началници хора в пенсионна възраст. Вечната Амбър пенсионира другите от раз, че даже и без да им е дошло времето, но себе си величае като единствена и незаменима. Пълна лудост я е обхванала. Крие си годините, прави се на млада и нехае за законите. Те са за редовите, а не за нея – ВЕЛИКАТА. Нагла пръчка стара.

 • Познайте кой се обогатява целогодишно и многогодишно в ОУО. “Законно, разбира се.”:))) Само баба Наска, бе. Всеизвестната фотографка, която се смята за незаменима като началник в ученическото общежитие и с туткал се е залепила за стола си. Толкова е изкукала, че се чуди вече какво да направи, за да я забележат и да й дадат пак някоя награда. Не останаха пози, в които да не се е снимала, за да я види града колко е работна. Министерската пенсия, дето ще получи, не я задоволява, затова чака още увеличаване на заплатата, за сметка на всички работещи в ОУО. Не се наяде, не се находи, не се накомандва тая алчна жена. Спрете я вече,бе. Пенсионирайте я най-сетне. Стига е вилняла и досаждала на всички като конска муха.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.