Ансамбъл “Хасково” изпрати първия си сезон без Никол

Хасково
Ансамбъл

Минута мълчание в памет на Никол Щерева беляза началото на вечерята за края на творческия сезон на ансамбъл “Хасково”.

Ръководителят на ансамбъла Ана Димитрова припомни, че миналата година Никол, която бе неразделна част от ансамбъла, е присъствала на традиционната вечера за края на сезона. Малко по-късно, на 29 юли, стана катастрофата край ханче “Клокотница”, която отне живота на момичето и нейната приятелка и съученичка Даяна.

Димитрова заяви, че цялата изминала и предстояща подготовка на ансамбъл “Хасково” ще е подчинена на 40-годишния юбилей, който ще бъде тържествено отбелязан с концерт на 1 декември.

В ансамбъла са близо 200 танцьори, като всички се събират отново на 1 септември.

Още новини

loading...

8 коментара

    • Ако искаха да почетат паметта им по някакъв начин да бяха написали статия, че скоро става една година от смъртта им, а не, че Никол не била присъствала на някаква вечеря. От кога това, че не е била там е по-тежко от това, че двете момичета не са били на вечеря в собствените си домове близо година?

  • В памет на Никол и Даяна ли са се събрали , или да отчетат някакво мероприятие ? Не мога да се усмихвам на такива снимки, когато двете момичета ги няма вече. Мъка, мъка, мъка и сълзи. Но децата от ансамбъла нямат вина за това, че така им е наредено. Поне да беше отбелязано по друг начин. Царство им небесно !

  • Не се нападайте, деца ! Важното е ,че са ги споменали, преди вечерята ! Вечна им памет !

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.