Читатели: Улиците около “Рилски” са потънали в пръст и прах

Хасково
Иван Рилски

Читатели на Haskovo.info сигнализираха със снимки, че районът около хасковското ОУ “Св. Иван Рилски” което е в ремонт, е потънал в пръст и прах.

Улиците се замърсяват от тежките камиони, които ежедневно разнасят пръст и строителни материали. Прахолякът полепва по колите на хората, като влиза и в домовете им.

Подобна бе ситуацията в началото на годината с пръст по улиците около ОУ “Шандор Петьофи”, което също е в ремонт. Тогава след предписание от общината улиците бяха измити. Строителите са длъжни да чистят улиците, замърсени от тях.

Изпрати новина

Още новини

loading...

5 коментара

  • тези коли в парка няма ли кой да ги глоби. после казват общинска полиция работила, тя само може да глоби някои които е спрял за малко.

  • паркирали в парка – не разбрах в кой век живеем и на кой континент. Похвала за общината, КАТ, общинска полиция и другите там …………………

  • Ало ние за пътища говорим те гледат колите къде спряли затова сме на това дередже.Скапана община.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.