Спорт

„Хасково 2012“ се отказа от участие в европейските турнири

Баскетболният „Хасково 2012“ се отказа от участие в европейските клубни турнири, потвърдиха за Haskovo.info ръководството на клуба.

Първоначално „Хасково 2012“ подаде заявка за участие в Източно европейската баскетболна лига. След това обаче от федерацията взеха решение в следващите три сезона отборите в първенството да не ползват чужденки. Такива могат да се картотекират само за европейските мачове.

Така от хасковския клуб решиха да се откажат от участие в европейските турнири, защото не могат да поддържат чужденки, които да стоят в публиката по време на родното първенство.

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Светлин
Светлин
19.07.2017 22:59 22:59

Смяяяях майна,смяяяях!
Свърши далаверката-променяме терка!

Fogata
Fogata
19.07.2017 23:16 23:16

Svarshi dalaverkata triabva da podsigorime sterkata

Компакт
Компакт
20.07.2017 9:27 9:27

До горните два коментара първо се информирайте и тогава давайте изявления . Пълна глупост и безумие е решението на Глушков и компания това не е начина да се вдигне нивото на бг баскета и е пълна глупост да купуват чужденки за определен брой мачове,а после да чоплят семки на трибуните ли ….

Back to top button