Хасково

Тир влезе в насрещното на булевард „България“

Тир с ремарке влезе в насрещното на еднопосочния булевард „България“ до спортна зала „Дружба“ в Хасково.

Водачът на тежкия камион с разградска регистрация се появи от улица „Драгоман“. Като видя целият автомобилен поток срещу себе си, той се усети, че е сгрешил, даде на заден по булеварда и отново сви по „Драгоман“.

Маневрите на камиона създадоха суматоха и задръстване по булеварда, но не се стигна до инцидент.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.08.2017 10:13 10:13

Този малоумник не е единствения! Къде са правораздавателните органи? Не питам защо този иначе непросяетен в българското законодателство за движение по българските пътища е толкова невеж и нагъл? Питам защо при наличие на видеонаблюдение в града и една дузина пътна полиция, които иначе са „доста стриктни” в проконтролирането на закона при рутинни проверки, как не успяха да спрат този малоумник навременно, а са го оставили той да стигне чак до централна градска пътна артерия. И дали са наложили предвидената в закона санкция за подобно грубо нарушение! До кога ще ставаме свидетели на подобни безхаберия…

Back to top button