Хасково

Прокуратурата прекрати проверката за подписа-печат на кмета Беливанов

Районна прокуратура Хасково няма да разследва поставянето на подпис-печат под заявление за отпуск на кмета на Хасково Добри Беливанов.

Решението на наблюдаващия прокурор да откаже образуването на производство е заради факта, че липсват данни за престъпление от общ характер, съобщи за Haskovo.info говорителят на Районна прокуратура Христина Джисова.

Haskovo.info припомня, че в разгара на скандалите в Хасково, когато Добри Беливанов беше в отпуск, в деловодството на кметството постъпи искане за удължаване на почивката му, което не беше саморъчно подписано, а с положен печат с подписа на кмета. Тогава председателят на Общинския съвет Таня Захариева подаде сигнал в полицията, тъй като се усъмни, че е възможно с този печат да са парафирани и други документи.

Захариева заяви пред Haskovo.info, че е била уведомена от прокуратурата за отказа от разследване. Беливанов обяснил, че се е обадил от чужбина в общината за удължаване на отпуска по технически причини и в случая да бъде използван подписът-печат.

Според държавното обвинение обаче в този случай няма данни за престъпление и затова той няма да бъде разследван.

Таня Захариева допълни, че не е решила дали ще обжалва постановлението на районната прокуратура.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Юрист
Юрист
25.10.2017 15:36 15:36

Подписа си е негов. Той не протестира, че е сложен. Разследването е доказало, че знае за този подпис. Още повече за негова отпуска. ако кмета не знае, тогава е проблем Пак изсилена гербаджийска лиготия

Анонимен
Анонимен
25.10.2017 16:35 16:35
Отговор до  Юрист

Стига сте ни занимавали с гербаджийските простотии и с некадърния хасковски кмет, писна ни от тях, да се изселват от Хасково и България, мръсни мърши

Желю Желев
Желю Желев
25.10.2017 15:37 15:37

Той КМЕТА надмина и Тодор Живков,СВЕТЛА МУ ПАМЕТ!!!
Още малко и ПРЪСТЕН ПЕЧАТ!!!
Иначе Прокуратурата е ПРАВА!
Туй,че молбата му е подписана/ подпечатана с ПОДПИС ПЕЧАТ най-много да е АДМИНИСТРАТИВНО НАРУШЕНИЕ.

Ален Делон
Ален Делон
25.10.2017 15:50 15:50

Захариева уж е юрист ,пък не знае че има и подпис печат и кога може да се използва!Недейте подценява Беливанов,това е човек умен,идеен с близо 50 годишен , административен и житейски опит!Той може да купи и да продаде всичките в общинския съвет,където повечето са събрани от кол и от въже!!!

хасковлия
хасковлия
25.10.2017 16:17 16:17

Таня Запрянов а беше сума време на добра воля на Стаматов весел среднощен компаньон.

Каунььья
Каунььья
25.10.2017 16:27 16:27

Вярно МУМИЯТА е дърт хитрец,като пиявица се е вкопчил в заплатата!!!Не му се живее,като другите пенсионери!!!Дърт мераклия е!!!!
Жалко ,че Хииич не го бива за кмет,бюрократа мазен,гранясал

иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
25.10.2017 18:49 18:49

Eeeee много ме изкефи това определение на ХАСКОВЛИЯ за ТАНЕЧКА ЗАПРЯНОВА––– ВЕСЕЛ СРЕДНОЩЕН КОМПАНѝОН Ех живот здравей здравей в ЕВРОПАТА на Стаматов ЧУДЕСНО се ЖИВЕЙ

Стария Пълшок
Стария Пълшок
25.10.2017 20:42 20:42

DRAGANOV,жена ти пуска,ли ти???Или лъскаш дъртия бастун под юргана????

Back to top button