Регион

Задържаха четирима младежи с дрога в Хасковско

Общо четирима младежи са задържани за съхранение на дрога в Хасковска област, съобщават от полицията.

Първият от тях е 18-годишен хасковлия, който вчера в 21:30 часа е спрян за проверка от автопатрул във вилна зона „Каменец“ край Хасково. Под предната дясна седалка на колата му Рено е открит грам марихуана.

22-годишен младеж от града е хванат при проверка на Фолксвагена му вчера. В колата е намерен плик със 100 грама марихуана и везна за мелена на веществото.

Същото наркотично вещество е иззето на 13 януари от криминалисти в Димитровград. Те са извършили проверка на 23-годишен младеж, в чийто дрехи откриват 5.3 грама канабиса. При обиска са намерени още и амфетамин на бучки – 3,16 грама и 5 зелени хапчета с лого, реагиращи на амфетамин.

Последният задържан през уикенда по линия на съхранение на дрога е в село Капитан Андреево. Криминалисти от управлението в Свиленград са проверили 25-годишен младеж от селото, в когото са открили цигара с канабис – 0,7 грама, за което са отпочнали бързо производство.

Районна прокуратура-Свиленград наблюдава бързо производство спрямо 25-годишния Йордан Д., съобщават от държавното обвинение.

На 12 януари по време на Специализирана полицейска операция, свиленградските полицаи извършили проверка по получен сигнал, че Йордан Д. употребява и съхранява наркотични вещества. Той се намирал в с. Капитан Андреево, в помещение от хранителен магазин, обособено като заведение. Установено било, че на масата пред него имало зелена суха листна маса и лист за свиване на цигари. При появата полицейските служители Йордан Д. се опитал да събори листната маса, но не успял.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
.
.
15.01.2018 14:25 14:25

Моля ви се бе, хора. Платете на един редактор или се запишете на курсове по български език.

Back to top button