Хасково

Осъдиха пенсионер, опитал да подкупи полицай с 5 евро

4 месеца условно с 3 г. изпитателен срок и 200 лв. глоба получи от Хасковския окръжен съд 59-годишния турски и холандски гражданин Юсуф Т.

Пенсионерът бе признат за виновен, че се е опитал да подкупи полицай с 5 евро. Това стана в край на януари в Харманли. Тогава подсъдимият шофирал лек автомобил Фолксваген, като пътувал за Свиленград. Той бил спрян за проверка от полицаи, които установили, че автомобилът е без включени фарове.

Единият от полицаите поискал документите на водача, за да му състави фиш за административно нарушение по Закона за движение по пътищата. Обвиняемият ги предал, като поставил в паспорта банкнота с номинал 5 евро, за да не бъде санкциониран.

Полицейският служител не приел парите и незабавно уведомил дежурния в харманлийската полиция. Обвиняемият Юсуф Т. бил задържан, като му е съставен фиш, с който му е наложена глоба в размер на 20 лева.

Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Пловдивския апелативен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тичо
Тичо
17.02.2018 12:00 12:00

Катаджиита станаха вече смешни и жалки дори, отказвайки смешни суми /спрямо евентуалната глоба/…Много пък честни и неподкупни се изкарват! Като не им харесва, да не вземат, бе!

БУЛДОЗЕР
БУЛДОЗЕР
17.02.2018 12:52 12:52

голямо нарушение е извършил юсуф……малко са им са видяли парите////

хахах
хахах
17.02.2018 18:00 18:00

Тичо , коментарът ти е най- тъпото нещо което можеш да прочетеш някъде. Всъщност ти си жалък и смешен.

Back to top button