41 таланти и театрален дебют на регионалния рецитаторски конкурс в Хасково

Хасково
Младежи

41 талантливи деца и младежи се изявиха на Петия регионален рецитаторски конкурс в хасковския Младежки център.

Младите рецитатори бяха разделени в три възрастови групи и изпълняваха стихотворения, басни, монолози и откъси от проза, като имаха време до 3 минути. Конкурсът, посветен на Международния ден на театъра – 27 март, се организира от Младежкия център, съвместно с общината и театър “Иван Димов”.

Младежи

Жури оценяваше участниците, като призьорите получиха грамоти, книги и други предметни награди.

Театрален дебют с “Масово убийство” имаха най-младите актьори от театралната школа с ръководител Румяна Георгиева. Младежите обраха овациите на публиката.

Още новини

loading...

4 коментара

  • Театрален дебют с “Масово убийство” имаха най-младите актьори от театралната школа с ръководител Румяна Георгиева. Младежите обраха овациите на публиката.

  • Тоя гном Румяна към кое НПО е зачислена на хонорар ? И колко пари получава за такива прояви за Масови убийства на деца ?

  • Най-големият талант е Настя – пом.директорката в школското общежитие. Да стоиш пенсионер – началник толкова години, след като си навършил възраст да си вече в къщи, наистина е извънреден талант. Любовницата на директора взема големите заплати и си гледа кефа, докато другите опъват каиша. Как де не го опъват, когато тя е опънала шефа и той си я държи до него като първа професионалистка. Голям занаят. Вечен. Не ги е срам.

  • До Най-големият талант каза:
    Аз ако бях на мястото на тая Атанаска досега 1000 пъти да съм те дал под съд за тези постоянни обиди и да те натикат в затвора където да ти разкажат играта.
    Не се ли усещаш, че си втръснал на целия град.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.