Хасково

Измамиха хасковлийка с над 5000 лв., откраднаха Мазда

56-годишна хасковлийка е пострадала в телефонна измама, съобщават от полицията.

В петък по обяд по схемата „съдействие на полицията“ измамената жената е хвърлила през терасата на жилището си в квартал „Орфей“ наличните си 2500 евро, 400 лева и златни накити.

15-годишно хасковлийче пък се оплакало за кражба на велосипед. Заедно с родителите си те дали описание на колелото, което било задигнато. Малко по-късно при обход, полицаите забелязали велосипед, отговарящ на описанието и довели управляващото го момче. То признало, че заедно със свой приятел, и двамата на 15 г. задигнали колелото.

Срещу 37-годишен симеоновградчанин е започнало разследване за кражба. Мъжът задигнал от дом на своя съгражданка 2 дрелки, шлифовъчна машина, 2 винтоверта и нитачка. Също за кражба в димитровградската полиция са доведени двама непълнолетни, откраднали от сграда на бивш техникум на улица „Захари Зограф“ апарат за сушене на ръце и крушки за осветление.

Пореден сигнал за кражба на ток е получен в Свиленград. Служител на ЕВН съобщил, че е засякъл неправомерно прикачване към електропреносната мрежа в ел. табло на улица „Христо Ботев“ в града. Неизвестно лице е поставил на частния абонат метален шунт пред електромера.

Кражба на 280 лв. е била извършена в петък в Хасково. Неизвестно лице е задигнало парите от маса на зеленчуков пазар на булевард „Освобождение“. В Свиленград е заведено досъдебно производство за кражба на лек автомобил Мазда, паркирана на паркинг в града.

За 2 кражби съобщават от димитровградската полиция през почивните дни – на мобилен телефон и на лаптоп, 4 телефона, навигация и златни обеци от жилище в село Върбица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.03.2018 9:34 9:34

Хвърляйте,хвърляйтеееееее……..!

Анонимен
Анонимен
26.03.2018 20:19 20:19

Ще хвърляме, ще хвърляме-е-е-е-е . . .!

Back to top button