Хасково

Прокуратурата повдигна обвинение на мъжа, ударил полицай в „Република“

Хасковската районна прокуратура привлече като обвиняем 21-годишният с инициали В. К., който на 1 август удари полицай в квартал „Република“.

Той причини на униформения лека телесна повреда, изразяваща се в кръвонасядане с травматичен оток в областта на главата, при изпълнение на службата му.

С прокурорско постановления днес мъжът е задържан за 72 часа, като предстои да бъде внесено искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Haskovo.info припомня, че хасковските полицаи се отзоваха на сигнал от жена, която е заплашвана, а детето й отнето. При пристигането си полицаите бяха нападнати от група мъже с брадви. Арестуваните по случая бяха общо 6, като още се издирва мъж, който при бягството си опита да сгази с колата си полицаите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
07.08.2018 0:00 0:00

В Америка такива ги трепят като кучета, а този дето го търсят една седмица защо не е застрелян след като е опитал да прегази полацаите? Кой плаща разходите сега?

John
John
07.08.2018 10:03 10:03
Отговор до  123

изпразват целият пълнител!

..
..
07.08.2018 9:33 9:33

Полицаите никой не ни ги защитава! Как да очакваме от тях те да пазят нас?

Back to top button