Спорт

„Хасково“ чупи каръка с курбан и освещаване на стадиона

КурбанРъководството на футболния „Хасково 2009“ даде днес курбан за здраве и да се счупи каръка в представянето на отбора в „А“ група.

Двата казана с курбан бяха осветени от отец Петър, който поръси със светена вода футболния терен и вратите. Свещеникът пожела на момчетата да играят срещу „Левски“ в събота като мача с „Локо“ (Пловдив), но този път да победят.

КурбанНа стадиона бяха и деца от хасковския дневен център „Марина“, освен курбан те получиха и фенски шалчета.

Старши треньорът Димчо Ненов заяви, че няма кадрови проблеми преди домакинството с „Левски“. Той очаква пореден тежък мач, защото „сините“ вече излизат от мини кризата, в която бяха попаднали. Ненов ще иска от футболистите си да играят мотивирано и агресивно. Старшията призова феновете да напълнят стадиона и да подкрепят отбора.

Цените на билетите ще са 3, 6 и 10 лв. и вече са в продажа на касата пред театър „Иван Димов“. Срещата започва от 16.45 часа и ще се излъчва пряко по телевизия „Диема“.

 Курбан Курбан 
 Курбан  Курбан

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo haskovski fenove!!!!!
mnogo haskovski fenove!!!!!
18.09.2014 22:18 22:18

haskovlii,sma4kaite poduenskijat sin balon,koito e podpiran neprekasnato ot sadiite i predi i sega!!!!!leskito e edno galko i smeshno otbor4e,koeto ako ne sa sadiite i sinioto bfs na4elo s perukata,to shte stavat za smjah navsjakade v bg?!!!haide haskovlii ,neka da napalnim stadiona i da vgor4im givota na bai ganja,nadutijat gonzo/govnio/ i izmislenijat sin balon-lesni!!!!!haskovski mom4eta,igraite agresivno i nadahano,kato za posledno,ne se strahuvaite i ne se podcenjavaite pred tova neshtastno ,galko sinio otbor4e,koeto go butat vinagi i navsjakade?!!!vie mogete haskovski mom4eta,vie bihte super shampiona-ludogorec,taka 4e uspeh v sabota!!!!!samo haskovooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button