Видео

Хаос във влака – ВИДЕО

Хаос във влакаЖителите на димитровградското село Ябълково вече няколко месеца понасят последствията от поредната промяна в организацията на БДЖ. Според нея билети вече се продават от началника на влака единствено и само в първи вагон на композицията. Ябълковци предлагат да бъдат поставени автомати за билети във вагоните, за да не им се налага да обикалят влака. Заради краткото разстояние до Димитровград пък често те пътуват гратис, тъй като началникът на влака не можел да смогне с продажбата на билети.

Жителите на димитровградското село Ябълково вече няколко месеца понасят последствията от поредната промяна в организацията на БДЖ. Според нея билети вече се продават от началника на влака единствено и само в първи вагон на композицията. Ябълковци предлагат да бъдат поставени автомати за билети във вагоните, за да не им се налага да обикалят влака. Заради краткото разстояние до Димитровград пък често те пътуват гратис, тъй като началникът на влака не можел да смогне с продажбата на билети.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button