ГЕРБ: Георги Иванов застрашава сигурността на Хасково

ГЕРБКандидатът за кмет на Хасково г-н Иванов дължи много голямо извинение на хасковлии. Вместо да даде отчет за изтеклия си мандат и да каже как е харчил парите на данъкоплатците, той си позволява да застрашава сигурността на Хасково и хората като плаши, че в града ни можело да бъдат настанени бежанци”, това заяви ГЕРБ-Хасково в позиция изпратена до медиите.

В град Хасково няма да бъдат приемани бежанци. Това не е новина. Това е ясна позиция изпратена, преди повече от два месеца, до Държавната агенция за бежанците и правителството от Добри Беливанов в качеството му на областен управител, на 21-и юли 2015 г. В нея ясно и аргументирано се вижда, че г-н Беливанов е отказал и аргументирал позицията си защо в Хасково не трябва и не може да се приемат бежанци или нелегални имигранти. От ГЕРБ-Хасково допълват, че правителството се е съобразило с отказа на г-н Беливанов.

“Казано с прости думи, така че въпросният кандидат за кмет да го разбере, Добри Беливанов, като областен управител е защитил интереса на Хасково и на цялата област. Направил го е преди 2 месеца и половина, без да си приписва заслуги, без да плаши хората и без търси лични дивиденти”, заявяват от партията.

С твърдението, че “празните казарми, които са собственост на държавата могат да бъдат напълнени с бежанци” кандидатът за кмет Г. Иванов показва, че не е запознат с обстановката в Хасково и че не е способен да поддържа нормален диалог с институции и гражданите. Всички спекулации по темата с бежанците показват злонамереност и желание международната обстановка и темата с бежанците да бъде използвана за лични цели в местните избори.

Без да обръщаме повече внимание на въпросния кандидат за кмет, му обръщаме внимание, че най-слабата позиция за един политик е да се оплаква и да обвинява другите за собствената си неподготвеност и некомпетентност. Заявяваме, че следващият кмет на Хасково, по волята на хасковлии г-н Беливанов, е в състояние да поддържа добър работен диалог с правителството и да създава сигурност в общината и в гражданите.

За Хасково е добре, че безотговорните действия на един кандидат за кмет, показаха, че г-н Добри Беливанов е отговорен човек, на когото хасковлии могат да разчитат и който защитава хората без да търси лични дивиденти.

Купуването и продаването на гласове престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button