Гимназия

Изложба на ретро автомобили и макет на ферма показаха в гимназията по транспорт

Фотоизложба на автомобили от края на 19 и началото на 20 век от музея на автомобилите в Брюксел откриха в хасковската Професионална гимназия по транспорт и аграрни технологии „Никола Вапцаров“.

Гимназисти с жива червена лента с балони за Световния ден за борба със СПИН

С поредица от инициативи учениците от хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ отбелязаха в аванс Световния ден за борба със СПИН, съобщават от училището.

Университетски преподаватели с лекции в професионални гимназии в Хасково и Димитровград

Университетски преподаватели предстои да изнесат лекции в професионални гимназии в Хасково и Димитровград, съобщават от областна администрация.

Гимназия

Виктория Георгиева с призово място на национално състезание

Виктория Георгиева от 8 Д клас на хасковската Езикова гимназия „Асен Златаров“ спечели трето място на Национално състезание по речеви и комуникативни умения в Стара Загора, съобщават от гимназията.

Гимназия

Отлично представяне на хасковски гимназисти на Национално състезание в Свищов

Второ място сред общо 12 отбора в направление маркетинг завоюваха ученици от 12 клас на хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ в Национално ученическо състезание, което се проведе в […]

Празник

Гимназията по туризъм награди отличници за патронния празник

С тържество по случай патронния си празник хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ отбеляза кулминцията на богатата програма в рамките на традиционните Паскалеви дни. На 7 ноември 1879 г. […]