Снимка Дарик

Кметът вади заместничката си Янузова от общинско жилище

Заместник-кметът Милена Янузова трябва да напусне общинското жилище, където е настанена. Такава заповед е издал днес кметът Добри Беливанов, съобщиха за Haskovo.info от пресслужбата на общината.

Деляна Панайотова

Гонят бившия главен архитект от общинското жилище, Панайотова обжалва уволнението си

Кметът Добри Беливанов е издал заповед за освобождаване на общинското жилище, в което е настанена бившият главен архитект на Хасково Деляна Панайотова, съобщиха за Haskovo.info от общината.

Блокчета

Настаняват и непълнолетни майки в новите социални блокчета

Кметът Добри Беливанов предлага изменение и допълнение на Наредбата за реда и условията за управление и разпореждане с общинските жилища на територията на община Хасково.

Семейство

Баща заживя с трите си деца в бивша бензиностанция

Лазар от Узунджово заживя с трите си малки деца в бивша бензиностанция в хасковското село. Мъжът е вдовец, безработен и търси съдействие за да получи общинско жилище в Хасково, сигнализираха […]

Златко Комнев

Гласуваха жилище на нуждаещия се от покъщнина Златко, приеха повече паркоместа за инвалиди

Съветниците приеха единодушно 45-годишният незрящ хасковлия Златко Комнев да бъде настанен в общинската гарсониера в кв. „Бадема“ 22.

Златко Комнев

Гласуват общинското жилище за Златко, слепият мъж с остра нужда от покъщнина

45-годишният незрящ хасковлия Златко Комнев да бъде настанен в общинско жилище предлага с докладна за сесията на общинския съвет на 16 септември кметът Добри Беливанов.