Отличничка

Отличничка по медицина от Димитровград е сред малцината стажанти в модерна болница във Франция

Димитровградчанката Мирела Русева е отличничка по медицина в университета в Пловдив. През септември тя ще е 6-ти курс, а през целия август е на стаж в модерната болница CHU Nancy […]

Университет

Медицинският факултет в Бургас започва прием на студенти

Новооткритият Факултет по медицина към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас стартира първата кандидатстудентска кампания за прием на студенти.

Университетски преподаватели с лекции в професионални гимназии в Хасково и Димитровград

Университетски преподаватели предстои да изнесат лекции в професионални гимназии в Хасково и Димитровград, съобщават от областна администрация.

Петър Киряков

Петър Киряков – от защитеното жилище до лекарски асистент

На Петър Киряков, който е сирак и завърши с отличие средното си образование като обитател на бившето защитеното жилище в Хасково, му предстои дипломиране в специалност „Лекарски асистент“ в Тракийския […]

ФСГ

Демонстрираха химичния опит „Вулкан“ във ФСГ

Завършилият хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“ и настоящ студент в специалност Медицинска химия в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ Иван Георгиев демонстрира серия химични опити в гимназията.

Димитровград

ВУЗ открива приемна в Димитровград

Приемна за кандидат-студенти се открива в Димитровград, съобщиха на съвместна преконференция кметът Иво Димов и ректорът на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ проф. Галя Герчева.