Хороскоп за 06 февруари 2023
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Ден, в който ще ви се иска най-много да се забавлявате. Изведете децата на разходка или по магазините (ако можете да си го позволите). Ден, в който вие ще трябва да поддържате настроението на ниво.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Първата част от деня е доста емоционална и объркана, но затова пък следобед ще можете да се усмихвате на отминалите часове. Чувството за хумор винаги помага.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Подгответе се отрано, защото близки роднини или съседи може да решат да ви изненадат и ще се почувствате конфузно, ако нищичко не сте приготвили. Днес е вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Малко по-нервен е днешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Ще трябва някак да се справите с положението. Може пък ненадейно да получите някое изгодно предложение, макар че трябва да внимавате да не ви подведат.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
В изблик на приятелски чувства днес може да проявите направо глупава щедрост. Понякога е добре да оставяте хората сами да си учат уроците, без да им се натрапвате. Не всички действат с вашата шеметна бързина.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Все още не можете да се отърсите от тягостните си настроения и предчувствия. Не допускайте черни мисли да разстроят деня ви. Проявете уважението си към по възрастните като ги посетите или поне се обадите по телефона.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще търсите предизвикателства и дано цялата ви приятелска група споделя намеренията ви. Ако не успеете да отидете на някое вълнуващо място, то поне можете да измислите нещо нестандартно заедно.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и на вас може безусловно да се разчита. Забравете за развлеченията поне за няколко дни и се отдайте на работата, ако искате да получите приза, който желаете.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. На работното си място не давайте ухо на слуховете, само ще ви развалят настроението.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Интересен ден, макар че може и да не го възприемете точно така в началото. Опитайте да запазите хладнокръвие и не се опитвайте да налагате мнението си.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Ще се разкъсвате между желанията, отговорностите и изпълнението. Ще трябва да търсите равновесие между нещата, а може би и помощ. Ще трябва да си признаете, че не с всичко можете да се справите сами.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес е хубаво да отделите време, за да си изясните отношенията с хората около вас. Вие наистина виждате нещата от всички гледни точки, но май имате нужда от повече решителност, за да тръгнете да действате.
Хороскопи от astro5.net
Back to top button