Хороскоп за 16 юни 2021
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес бихте могли да се похвалите с “добра ръка”. Нещата ще се развиват според плановете ви и дори блъфовете ще се окажат ефектни. Яхнете късмета, не се колебайте.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Ден като ден. Обикновените неща ще стават както и до сега, можете да постигнете добри резултати в службата, но не очаквайте сериозно издигане именно днес.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес бихте могли да извлечете полза от ситуациите около вас. Слушайте внимателно събеседниците си, в някоя тяхна дума може би се крие разковничето за по-нататъшната ви кариера.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Известно напрежение ще чувствате през днешния ден. Не е много разумно да участвате в масови прояви. В традиционните си дела проявете повече търпение, дори да ви е трудно.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Не са изключени проблеми. Трябва да сте по-внимателни и търпеливи. Прибързаните действия и желанието за словесни двубои няма да ви донесат добри резултати.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Ако действате обмислено бихте могли да извлечете дивиденти от събитията, в които участвате. Това не значи, че трябва да действате меркантилно и само в името на ползата, проявете и съчувствие към околните.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Работите няма да зависят само от вас и това може да ви нервира, но пък предложенията, които ще получавате ще са доста изгодни, не ги отхвърляйте с лека ръка.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Доста работа ви очаква. Денят е подходящ за диети и грижи за здравето, но покрай всичките ви ангажименти, едва ли ще ви се мисли за това.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Чак фатален няма да е, но ще имате известни трудности през днешния ден, не ги драматизирайте, а погледнете с чувство за хумор. Публичните изказвания и прибързаните действия не са във ваша полза.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Един доста добър ден, ще съумявате да виждате ситуациите от всички възможни страни, с всички плюсове и минуси и това ще ви помогне да вземете най-доброто решение. Най-вече в любовта. Ще сте наясно с чувствата си, а това съвсем не е малко.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес ще успеете да разобличите непочтеното отношение на някой ваш сътрудник. За жалост това няма да ви донесе удовлетворение. Не драматизирайте нещата.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Не е от най-спокойните ви дни. Ще трябва да направите известни компромиси в името на хармонията, а това изобщо не ви е по вкуса, но трябва да решите.
Хороскопи от astro5.net
Back to top button