Хороскоп

Хороскоп за 19 януари 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Чудесен ден се очертава. Оптимизъм и вяра ще изпълнят сърцето Ви. Толкова сила и енергия ще Ви споходят, че ще имате и на другите да раздавате. И не забравяйте - важното е да имате цел, другото е лесно.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Лек, приятен, макар и не статичен ден. Има къде да отидете, какво да направите и най-вече другите ще искат да Ви се харесат. Малко позакъснели подаръци Ви чакат днес.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ще продължавате да се занимавате с обсъждането на тривиални въпроси. Не давайте напразни обещания. Проявете повече здрав разум и не бъдете безразсъдно разточителни. Нуждаете се от промяна, а тя основно зависи от личните Ви решения.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Настроенията Ви ще са доста променливи днес и сякаш никой не може да Ви угоди. А желаещи ще има. Не бъдете прекалено капризни, запитайте се какво всъщност искате и защо Ви е то?
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Не бъдете като фурнаджийски лопати. Не правете нещо само, за да се харесате на някой друг. Имате много неща за казване, но внимавайте как точно ще го направите.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Спрете поне един ден да се притеснявате. Нещата често пъти се случват независимо от огромните усилия, които полагате. Затова оставете тревогите и се попитайте за какво сте благодарни и кое Ви кара да се усмихвате.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще Ви се иска да избягате от всякакви ограничения и отговорности, които сте поели. Няма как, каквото човек сам си направи, никой не може да му го направи. Затова гледайте по-бързо да отхвърлите каквото има, дори може да го обърнете на игра или да си намерите помощници.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ще усещате нещата и не всичко ще следва обикновената логика. Важното е да е справедливо и честно, това ще усили и вярата Ви в доброто. Все пак бъдете и Вие самите от онези добротворци, които искате да срещате.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
През деня вероятно ще имате някои сериозни отговорности, но ще се справите по най-блестящ начин, за което никой няма ни най-малки съмнения. Най-важното е да не принуждавате хората насила да направят нещо, което не им е по вкуса. А Вие можете да сте наистина много убедителни.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Добре е да се приберете навреме или поне да предупредите за намеренията си. Доста са ви насъбрали у дома било заради разсеяност, било по други причини. Днес у дома може да възроптаят срещу свободното ви поведение, отнесете се с разбиране.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Прекрасен ден за срещи, разговори, кореспонденция, а и за културни мероприятия. Любовните срещи може да придобият онзи дългоочакван страстен оттенък, който да обърне нещата в различна посока.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Един ден за радост и любов. Правете всичко с вдъхновение и благодарност. Някак леко и плавно ще се случват нещата и това ще Ви донесе онова усещане за лекота и хармония, което е така красиво, че чак ти идва да запееш.
Хороскопи от astro5.net