Отново отрязаха футболния „Хасково 1957“ за 100 000 лв. помощ от общината

Спорт

Общинският съвет отхвърли искането на футболния „Хасково 1957“ за отпускането на общинска финансова помощ в размер на 100 000 лв.

С тези пари от клуба искаха да атакуват участие във Втора футболна лига. От ръководството предлагаха след отпускането на средствата представител на община Хасково или на общинския съвет да влезе в Управителния съвет на клуба с цел по-голяма отчетност и яснота относно изразходваните средства.

В крайна сметка без дебати общинските съветници отхвърлиха искането на клуба с 12 гласа „за“, един – „против“ и 21 – „въздържал се“.

Haskovo.info припомня, че в края на миналата година общинските съветници отхвърлиха искане за финансова помощ от 30 000 лв. за „Хасково 1957“ и 10 000 лв. за АФК „Хасково“, който се състезава в областната група.

5 коментара

  • и аз искам 100 хиляди лева. Имам клуб по ядене и пиене и ще атакувам първа висша лига

  • Защо не им ги дадоха,щяха да поканят още физкултурници от Кърджали и щяха да ги похарчат за два месеца и щяха да ви обяснят какви капацитети са във футбола,ала са нямали шанс.Стотинкаджии бол.

    • Ей алчна и нагла работа начело с Бабангида Димчо Марков и Дечо Шлагера частен клуб направили после пари търсят помислете предварително как се случват нещата и после се оплаквайте.Общината не милеела за развитието на футбола в града то Емил Ангелов едно игрище в Болярово не може да направи клуб ще развива пълни наивници и бездарници …

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.