Спорт

Четири медала за танцьорите на „Хасково“ от Смолян

Състезателите на клуб по спортни танци „Хасково-1996“ с треньор Петя Милушева се представиха силно на Открития национален турнир и кръг от Държавното първенство за Купа България в Смолян.

В групата на Деца до 9 г. танцовата двойка Енрике Диаз и Михаела Костадинова се класираха на 3-то място в комплексната надпревара на открития турнир и заеха още две трети места на купата, съответно в латиноамерикански танци и в стандартни танци.

Танци

При Деца до 11 г двойката Тамер Ариф и Йоана Моллова взеха бронзов медал в комплексната надпревара, а Александър Трендафилов и Теодора Дерменджиева – шесто място.

Третото място за Тамер и Йоана им донесе последните точки, необходими за преминаване в по-висок танцов клас.

В Смолян участваха 133 танцови двойки от всички възрастови групи и танцови класове.

За всички състезали от спортен клуб „Хасково-1996“ предстои подготовка и участие в Държавното лично отборно първенство по спортни танци в Асеновград на 20 април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button