Любопитно

Бляскав спектакъл и отличия за 40 г. клуб по спортни танци „Хасково“

Юбилеен танцов спектакъл „Танцът е…“ изнесе формация спортни танци „Хасково“ пред многобройна публика в читалище „Заря“.

Той е посветен на 40 г. клуб по спортни танци „Хасково“. Областният управител Стефка Здравкова поздрави танцьорите и техния ръководител Петя Милушева, на която връчи плакет и икона на Света Богородица. Плакети за особени заслуги й връчиха председателят на читалището Красимир Кръстев и Александър Милушев, в качеството си на председател на контролната комисия на федерацията.

Концерт

Концертната програма предложи 21 красиви изпълнения. Гости на празничния спектакъл бяха танцовите двойки Димитър Кирилов и Яница Панева, Светослав Грозев и Мария Милушева, Стоян и Мария Видеви, Манол Манолов и Ваня Димитрова, Димитър Димитров и Пламена Евтимова, Ахмед Шукри и Елена Касабова, Петър Янев и Елена Попова.

Накрая на сцената бяха поканени всички танцьори, които през годините са били част от клуб по спортни танци „Хасково“.

Спектакълът се осъществява по програма „Културни инициативи“ на община Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button