Любопитно

Самоедът на Кристина стана най-красивото куче на международна изложба

Харманлийката Кристина Димитрова има пореден повод за радост със своя самоед Smiles of Seven Hills Cody.

На международната изложба в Зайчар, Сърбия Коди победи над 300 кучета и стана най-красиво куче. Неговата група беше при сръбски съдия, който го избра на 1 място от най-доброто хъски, померан, шпиц и още няколко най-добри представители на породите от групата. След това първо място, той отиде да се състезава срещу 10-те най-добри кучета от всички групи. Съдия за престижното Best in Show беше председателят на Сръбската кинология – Mahmud Al Dagistani. Той избра трето и второ място най-красивите кучета на изложбата. След което се посъветва със всички останали съдии, кое куче да избере за 1-то място. Всички заедно решиха и Коди беше избран и обявен за 1 място Best in Show, разказа за Haskovo.info Кристина.

Това беше 10-та юбилейна изложба в Зайчар, която се провежда веднъж годишно. И тази година български самоед я завърши с най-голямата награда, при много сръбски кучета от престижни развъдници и сръбски съдии.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Зора
Зора
10.04.2019 16:23 16:23

Браво на Коди ! Красавец ! Да бъде жив и здрав и още много награди да носи на красивата си стопанка !

Back to top button