Регион

Димитър Карамфилов получи званието Почетен гражданин за празника на Харманли

Званието Почетен гражданин на Харманли беше връчено на Димитър Карамфилов.

Това стана на тържествена сесия на общинския съвет в Деня на Харманли. Карамфилов е треньор по лека атлетика и създател на една от най-успешните лекоатлетически школи в България, тази в Харманли, съобщават от областна администрация.

Празник

В празничното си обръщение към жителите на Харманли кметът Мария Киркова подчерта, че е оптимист за своя град. Тя призна, че постигнатото в града е плод на усилията на всички харманлийци и поиска заедно да продължат да работят за развитието на родния град.

Областният управител Станслав Дечев също поздрави жителите на Харманли. На тържествената сесия присъстваха народните представители от ГЕРБ Георги Станков и Митко Полихронов, кметовете на Свиленград и Любимец Георги Манолов и Анастас Анастасов, заместник-областният управител Стефка Здравкова, почетните граждани на Харманли, много гости. Поздравителен адрес до жителите и гостите на Харманли изпратиха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, ръководители на държавни и общински институции, общини и неправителствени организации.

Както Haskovo.info писа, празникът започна с тържествена литургия и молебен за преуспяването на Харманли в църквата „Св. Атанасий“. Празничният вечерен концерт на площад „Възраждане“ тази година ще зарадва гражданите и гостите на града с участието на Графа. Концертът е от 19 часа, а подгряваща рок група ще бъде „Grand Illusion“. Фойерверки ще закрият концерта, но не и празничната програма, която продължава през следващите дни.

Празник

Графа забива с концерт за празника на Харманли

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.05.2019 18:13 18:13

Загубен циганско-чалгаджийски град.

Back to top button