Любопитно

Танцьорите от Варна, Бургас и Атина с големите награди от „Вълшебен свят“

С гала концерт на най-добрите завърши тридневният международен танцов фестивал „Вълшебен свят“ в хасковското читалище „Заря“.

В близо двучасовия концерт се представиха сола, дуети, групи и формации. Специални гости в програмата бяха най-добрите солисти от балета на Държавна опера – Стара Загора. Имаше и атрактивно светлинно шоу.

Балет

След концерта бяха раздадени и най-големите награди на фестивала. Гранд при за първо място спечели балет „Element“ (Варна), следван от „Freya“ (Бургас), „Рона“ (Хасково), „Dune“ (Бургас) и „Тангра“ (Хасково). Купата на кмета е за The dance club by Halandri (Атина).

Балет

Най-добър педагог е Олга Димитрова от „Estrella“ (Бургас), а най-добрите хореографи са тези на „Element“. Бяха наградени и най-добрите солисти и дуетни изпълнения. Имаше и много специални награди.

Балет

Haskovo.info припомня, че във фестивала участваха над 1700 танцьори от 18 държави.

Цветна феерия на три сцени в Хасково

Вълшебни черни и бели лебеди омагьосаха Хасково

Парад откри тридневния международен фестивал „Вълшебен свят“ в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button