Отпразнуваха 50 г. от създаването на Оздравителния техникум

Любопитно

Бивши възпитаници и преподаватели се събраха, за да отпразнуват 50 г. от създаването на Оздравителния техникум „Кирчо Митев“ в Минерални бани.

Д-р Кирил Кокаличев е припомнил историята за създаването на вече бившия техникум през 1969 г. На събитието са присъствали повече от 150 души.

Празник

Специални благодарности от бившите възпитаници получиха д-р Кокаличев, главният деятел и създател на Оздравителния техникум, д-р Попов, д-р Бойдева, учителите Павлина Алеманова, Нели Жечева, Диана Несторова, Георги Георгиев-Гец, Мила Савова, Руска Милкова, Добринка Стоилова, Мария Москова, Златка Костова, Райна Бялкова, Даниела Георгиева, Станка Тенева, Иванка Янкова.

Кметът на Минерални бани Мюмюн Искендер е помогнал в организацията на празника, в който са се включили децата от танцова група „Дъга“ с ръководител Селма Техир, талантливите певици Ивайла Пасева и Нели Делева и DJ Петър Каракостов-Пешков.

4 коментара

  • Баналии прости. Вместо да плачат те хоро играят. А Искендер се кефи, че им купи гордоста на баните ОИТ на безценица ще прави хотел на сина си. Жалки сте.

  • Тъжно е да се видят подобни жлъчни коментари. Жалки сте. Може би всичко тъне в разруха именно заради такива бедни души, които не мога да разберат едно елементарно послание, заети да плюят и недоволстват от всички и всичко…
    Днес когато всички говорят за децата и хората с увреждания, молейки и търсейки начини да ги интегрират в обществото, това събитие се случи именно, за да алармира всички, че решения има всеки проблем, стига да има хора, като там присъстващите, които са направили път до министерства и институции, за да създадат условия за деца с увреждания и сърдечносъдови заболявания. И точно това събитие е показател за човечността, която е на изчезване.
    А жалки и тъжни коментари на фрустрирани и недоволни първо от себе си, след това и от живота индивиди, няма да спрат хода на събития от този род.
    Останете със здраве и дишайте спокойно. Пък всеки вижда и прави това, което може и вижда със сърцето си.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.