Хасковски хор спечели 3 златни медала от фестивал, подариха един на Беливанов

Любопитно

Благодарствено писмо за оказано съдействие за участие във фестивал връчиха представители на сдружение „Клуб на инвалидите с физически увреждания“ в Хасково на кмета Добри Беливанов, съобщават от общината.

Благодарение на осигурените от кмета два микробуса хорът за народни песни на сдружението е участвал на международен фестивал за хората с увреждания в Смолян. Председaтелят на клуба Милка Костова заяви, че за пръв път е поискала и веднага е получила подкрепа от кмета. Тя добави, че участието в подобен хор е изключително важно за хората с увреждания, защото така те доказват, че са като всички останали.

Хор

Три златни медала е спечелил хасковският хор на фестивала. Единият от тях за цялостно представяне певиците подариха на Беливанов, заедно със специално благорадствено писмо.

Градоначалникът благодари за жеста и заяви, че този хор ще бъде включван в предстоящи празници в Хасково, за да могат повече хора да видят колко талантливи хасковлийки има. А златният медал и грамотата ще бъдат изложени в специалните витрини за подобни подаръци на втория етаж на община Хасково.

Хор

3 коментара

  • Кое е смешно? Че държавата е оставила едни хора в неравностойно положение в позицията на просяци? Намерили си начин говорили с кемта, човека осигурил транспорт. Кое е смешното или може би медала? а знаете ли колко е ценен той за тях?
    Никога да не стигате в тяхното положение!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...