Три дни ще е панаирът за празника на Хасково

Любопитно

Три дни ще продължи панаирът за празника на Хасково, съобщават от общината. Той ще се проведе в периода от 6 до 8 септември в парк Кенана.

Вече започва подаването на заявления за поставянето на преместваеми обекти – атракциони и сергии в парка. Те се подават в касовия салон на общината до 20 август.

Към заявленията трябва да бъдат приложени технически паспорт и сертификат, удостоверяващи техническата изправност и безопасното ползване на всяко увеселително съоръжение, точни размери на използваемата площ, снимки на обекта. Заявленията, които не отговарят на критериите няма да бъдат разглеждани.

От кметството предупреждават, че тези, които заемат по-голяма площ от заявената, няма да бъдат допускани до следващи подобни събития.

8 коментара

    • Хайде вече да се спре с тези безумия ! На никого не е нужен този панаир. Само проблеми генерира.

  • Всеки път е бил по една седмица,а сега защо само 3 дни? Панарджиите докато си сглобят огромните съоръжения и ще трябва да ги разглобяват пак.А и за този кратък период ще се стекат всички наведнъж на Кенана и ще е фул там,няма да можеш да се разминеш.

  • Цялото семейство ще се приберем от Чикаго специално за панаира. Ще има ли виенско колело и пушкаджийници?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.