Над 9 000 коли с 35 000 пътници преминаха през Капитан Андреево за денонощие

Регион

Потокът от гастарбайтери към Западна Европа е в разгара си. Той се увеличи в края на седмицата след края на Курбан байрама.

За последното денонощие през ГКПП „Капитан Андреево“ са преминали над 9 000 автомобила с близо 35 000 пътници и в двете посоки. Само на вход в България колите са 7 200 с близо 30 000 пътници. Чакането от вчера до днес отнема между 5 и 8 часа, за да бъде премината границата.

Всички трасета на границата работят. Повечето коли са на гастарбайтери, като почти няма български автомобили.

4 коментара

  • като вземете да ги броите тези коли и да пишете за тези граници. Голяма работа станало. Кото има да пътува да си му мисли. Мен не ме засяга. Това не е новина а сеир.

    • тебе ако не те интересува, много други ги интересува. аз например държа да знам кога има проблеми по границата, защото понякога ми се приисква да попътувам. а ти си стой вкъщи и наздраве!

  • чичо Петре, кажи какво те интересува тебе. Да вземат да се съобразяват малко, я? Може ли такова нещо, да ни информират за неща, дето не те интересуват. Къде си мислят, че се намират?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.