Любопитно

Журито на поп-рок феста в Хасково: Има певици, които впечатляват от километри

Журито на първото издание на Младежкия поп-рок фест в Хасково остана доволно от представянето на индивидуалните изпълнители и групите.

Първи в две възрастови групи се представиха индивидуалните изпълнители. Талантливите певици определено впечатлиха оценяващите. Член от журито сподели пред Haskovo.info, че сред певиците има такива, които си личат от километри.

Фест

Тук на сцената се изявиха Тереза Желязкова, Мерт Асенов (китарист), Ива Димова, Ивон Иванова, Василена Конзова и Гергана Минчева в първа възрастова група, а при по-големите – Дария Боева, Надежда Георгиева, Галина Богутлиева, Василена Димитрова и Надя Колева.
При вокално-инструменталните групи се представиха: „Creep“, „Atroposy“, „Third eye conflict“, Вики и Кали, „Хала“ и „Хала 2“.

Председател на журито е диригентът на хасковския камерен оркестър Цанислав Петков и членове Ленко Драганов и Петър Вълканов. В неделя по обяд ще е гала концертът на най-добрите в Младежкия център. Организатор на конкурса е хасковската банда „Хангар 42“.

Таланти от региона и страната на първия младежки поп-рок фест в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button