Любопитно

Голямо детско парти за празника на Димитровград

„Fun навън“ e темата на партито за децата от програмата за Празника на Димитровград в неделната утрин на 1 септември, съобщават от общината.

Тогава централната алея на булевард „България“ ще се превърне в място за изработване на празнични артикули, рисунки, песни, танци и разбира се – торта. На рожден ден като на рожден ден. От 10:30 ч. на централната алея ще заработят работилнички за различни празнични артикули, които децата сами ще могат да изработят.

Ще има ателие за „FUN рамка“ в което ще се майсторят рамки за снимки от щастливия повод. В работилничка „Хавай“ малчуганите ще си правят празнични гирлянди, а в други ще сътворяват празнични конфети и торбички, за да бъде пъстър и весел празникът. Ще има и така любимите на децата – рисунки върху лица или по-популярни като фейсарт, а за най-малките е предвиден уютен кът за оцветяване.

На сцената талантите от балет „Галаксико“ ще пресъздадат популярни приказни персонажи с много настроение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданка
Гражданка
27.08.2019 0:31 0:31

Браво на организаторите от Община Димитровград! Програмата е винаги по-добра от тази в областния град Хасково и за децата винаги има хубав празник със забавления.

Back to top button