Любопитно

Хасковски фотограф с награда от международен конкурс

Фотографът Панайот Панайотов от Хасково спечели поощрителна награда от Деветото издание на международния фото салон „Музика в обектива“, организиран от Българска фотографска академия „Янка Кюркчиева“.

Хасковлията участва с 4 фотографии, от които са селектирани 2. Това са фотографиите „The Pianist David Dower“ и „The Basist Dimitar Karamfilov“. Те са заснети на джаз концерти в Хасково. Панайот редовно снима джаз фестивала в Хасково.

Фотография

Журито, с председател Александър Иванов, AFIAP, България и членове: Борислав Милованович, EFIAP/g, ESFIAP, EPSA, GPU CR3 и F1FSS, Сърбия и Ивайло Сакелариев AFIAP, България, разгледа общо постъпили 567 фотографии от 64 участника от 23 държави. От тях 55 автора с 218 снимки са в раздел Музика в обектива, 39 автора с 152 снимки са в раздел Хора и улици, 51 автора с 197 снимки са в раздел – Отворен – Цветна и Ч/Б. От тях за финална селекция бяха оценени и избрани 138 творби от 47 участника от 19 държави.

На 26 септември в Пазарджик ще се открие изложба с отличените фотографии. Тогава ще е и официалното награждаване.

Фотография

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button