Спорт

„Хасково 1957“ с класическа победа над „Сокол“

Футболистите на „Хасково 1957“ победиха с класическото 3:0 гостуващия „Сокол“ (Марково) в среща от 8 кръг на Трета лига.

Срещата започна ударно за домакините с гол в 6 минута на Юли Шекеров. Капитанът прониза вратата с удар извън наказателното поле. Шекеров удвои резултата 2 минути след почивката, а по-късно пропусна и дузпа. Класиката в добавеното време на мача оформи Ален Иванов.

Мач

Треньорът Емил Ангелов заяви, че е доволен от победата и играта на момчетата си. Той допълни, че сега на Хасково предстоят мачове с по-здрави отбори, като изрази надаждата си за нови победи и израстване на футболистите.

В срещи от кръга вчера Димитровград постигна първата си победа за сезона като гост на „Атлетик“ в Куклен с 2:1, а Свиленград допусна загуба с 0:1 в Ямбол.

В следващия кръг на 28 септември Хасково гостува на „Черноморец“ в Бургас, Димитровград приема „Гигант“ (Съединение), а Свиленград е домакин на „Загорец“ (Нова Загора).

АФК „Хасково“ спечели служебно с 3:0 гостуването си в Стамболово, където трябваше да се играе мач от 4 кръг на областната група.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Въшката
Въшката
22.09.2019 21:11 21:11

Само АФК!

Back to top button