Иновативна пътна маркировка поставят на 7 места в Димитровград

Регион

Иновативна пътна маркировка се поставя на 7 места в Димитровград, съобщават от кметството.

Полагат се предварително формировани термопластични знаци. Местата са с интензивен трафик и целта е да се засили вниманието на шофьорите.

Новата маркировка е в участъка преди и след кръговото на влизане в Димитровград откъм Хасково. Другите места са: източната и западната тангента от Водната кула, два участъка по булевард „Стефан Стамболов“ и на бул. „Трети март“ – преди жп надлеза.

Маркировка

6 коментара

  • Кое и е иновативното???В белите държави е така в центъра на градовете ограничението е 30км/ч в индустриалните зони обаче е 80 км/ч не както при нас до табелата да е 50 км/ч и някой полицай да седи и да дреме в храстите!!!!А въпросните 30 км/ч се спазват от всички което едва ли ще стане в България защото няма контрол!!!!Иначе идеята е добра но надали някой ще се съобрази с ограничението!!!!

  • Хич не искам да го призная ама Дгтад винаги е бил по-иновативен от голямото село Хасково, ама. че се води областен град, не заслужава с тая паплач дето нищо не й идва на ум.

    • Що не въведат и знак да слизаме от колите и да ги бутаме….в много случаи ниската скорост също е предпоставка за П Т П…..

      • А защо не отидеш в Германия и пак да зададеш същия тъп въпрос??!!Там в центровете на градовете е 30 км/ч и се спазва защото глобите са големи!!!!Да не говорим че като отидете в съседна Гърция ставате примерни и послушни ама тука си лаете защото няма контрол!!!

    • А знаете ли кога ще видите иновативната маркировка. На куково лято точно когато колата мине пре знака

  • ИНОВАТИВНО ЗА ТЪПАНИТЕ ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО. ПРЕВЕЖДАМ. ПЛАЩАШ ПРЕСКЪПО ЗА НЕЩО И ТЕ ЛЪЖАТ С МОДЕРНИ ДУМИ

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.