Лидерът на БСП в Хасково и кандидат за общински съветник Камен Тодоров отправя покана за среща с учителите

Избори 2019

Председателят на социалистите в Хасково и кандидат за общински съветник от Коалиция „БСП за България“ Камен Тодоров отпарвя покана към работещите в сферата на образованието, за да обсъдят заедно частта от управленската програма, касаеща този сектор. Срещата ще се състои на 14.10.2019г. /понеделник/ от 16:30 часа, предизборен щаб в Малък бизнесцентър.

Безработицата, инфраструктурата, незаконните сметища, липса на средства за неотложни разходи. Това са основните проблеми, които се очертаха при срещите досега на кандидата за кмет на община Хасково от Коалиция „БСП за България“ Коста Стоев и бъдещи съветници от листата с жителите на хасковски села. В голяма част от тях читалищата са затворени или полуразрушени, няма пенсионерски клубове. Жителите предложиха да се насочат работодатели и в селските райони.

Ангажиментите, които кандидатите за местна власт от БСП поеха са отделяне на средства от бюджета за всяко село. Като приоритет в бъдещото управление на общината, социалистите изтъкнаха партньорството между общински кмет – администрация и селски кмет и ефективното използване на средствата от предстоящия програмен период.

Общината може да бъде посредник и да стимулира пратньорството между местните производители на суровини и местните преработващи и търговски фирми, подчерта Коста Стоев. Ние ще държим да се гарантира справедливо разпределение на общинските мери и пасища и да се ограничи тяхната продажба, каза кандидатът за кмет. На територията на общината има изградена тържищна компания, която трябва да възобнови своята дейност, да бъде посредник между производители и търговци, посочи Коста Стоев. Той обеща подкрепа за развитието и запазването на фолклора и традициите в общината, като се подпомогнат и ремонтират читалищата.

Листата ни от кандидати за общински съветници е широка палитра от силни характери и професионалисти, отбеляза при предизборните обиколки в селата лидерът на социалистите в Хасково кандидат за общински съветник Камен Тодоров. Виждам колко трудно се живее по селата и единственото, което гражданското общество може да направи е да излезе срещу корпоративния вот на предстоящите местни избори, посочи кандидатът за общински съветник. С вашия глас намалява тежестта на контролирания вот. Гласувайте с бюлетина 56, апелира Камен Тодоров.

Коалиция „БСП за България“ в община Хасково излъчи 8 кандидати за кмет на населено място. Това са:

  • Станка Найденова – кандидат за кмет на село Клокотница, технолог по текстила
  • Диана Русева – кандидат за кмет на село Узунджово, технолог по текстил
  • Красимира Колева – кандидат за кмет на село Динево, читалищен секретар
  • Станко Георгиев – кандидат за кмет на село Малево, икономист
  • Димо Джургов – кандидат за кмет на село Книжовник, инженер селскостопанска техника
  • Рушен Мурад – кандидат за кмет на село Големанци, земеделски производител
  • Георги Георгиев – кандидат за кмет на село Гарваново, земеделски производител
  • Делчо Митев – кандидат за кмет на село Брягово, председател на Управителен съвет на Национално сдружение на кметствата в Република България, икономист

Купуването и продаването на гласове е престъпление