Любопитно

Хасковски дует с премиера на горещото парче „Money“ – ВИДЕО

Горещият хасковски дует Хари Тончев и Доротея Жекова заснеха видео на хитовото си парче „Money“.

Двамата млади таланти от години пеят и очаквано направиха първия си клип. Премиерата на видеото беше снощи и до тази вечер е гледано над 5 000 пъти. Идеята за клипа се е зародила в дискотека, където дуетът е бил с приятели. След малко алкохол и две-три думи е взето решението за клипа. Скоро се очакват още песни, като вече ще бъдат самостоятелни.

Клип

Работата върху „Money“ е продължила около 7 месеца. Бийтът е от Dexter – Vasil Ivanov, хитовият бийтмейкър Андро – Анди Стефанов, който е работил със звезди като Гери-Никол и Галин, е направил пълна промяна на целия аранжимент. Текстът е писан от Хари, Доротея и Андро. Клипът е заснет от Георги Салпаров, като екипът е доволен от крайния резултат.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мама Тони
Мама Тони
25.10.2019 20:41 20:41

Браво, Хари! Давай все напред и нагоре!

az
az
26.10.2019 11:52 11:52

еднодневки

Турулюнков
Турулюнков
01.01.2020 15:40 15:40

Браво.Най после се появи хасковски вариант на Джорджано.Този даже е по талантлив и прави хитове,които само той си слуша.Новия вид чалга превзема класациите и скоро всеки,който пожелае ще може да си плати и да пропее…Божееее…..

Мастер оф вижън
Мастер оф вижън
01.01.2020 18:29 18:29

Малко гейски се държи(а може и да е) , като аранжимент нищо ново и запомнящо, клипа е евтин… С две думи губене на време и пари

Back to top button