Спорт

Гришо изигра един от най-силните си мачове срещу Тийм в Париж

Григор Димитров изигра един от най-добрите мачове в кариерата си на осминафиналите в Париж и елиминира най-титулувания играч за 2019 г. – световния №5 Доминик.

Първата ни ракета летеше по корта и бе почти безупречен, като надигра категорично петия поставен в два сета – 6-3 6-2, съобщава TennisKafe.com.

Всичко в играта на най-добрия ни тенисист се получаваше. Първият сервис влизаше, а успеваемостта му на в тези случаи бе плашеща – близо 90%. Макар да не изигра лош двубой, Тийм не можеше да поддържа високото ниво на съперника си. Бившият №3 бе изключително агресивен през цялата среща и рискованите му удари почти винаги намираха целта. Тактически Григор също надиграваше систематично опонента си.

Изключително красив мач, в който виртуозните отигравания от страна на световния №27 идваха през точка. В следващия кръг хасковлията ще срещне Кристиан Гарин, който елиминира в три сета Жереми Шарди.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button