93 непълнолетни майки с помощи от социалните в Хасковско

Хасково

93 непълнолетни майки са подпомогнати през септември в Хасковска област, съобщават от Регионална дирекция „Социално подпомагане“.

Те получават месечни помощи за деца в натура чрез ваучери. Общата сума на помощта за месеца е 4 645 лв.

За месеца в региона са изплатени 27 еднократни помощи при бременност на стойност 4 050 лв. 168 са еднократните помощи при раждане на дете на обща стойност 63 650 лв. Една е помощта при осиновяване за 250 лв.

Изплатени са общо 14 790 месечни помощи за деца на обща стойност 971 666 лв. Тези с пълен размер на помощта са 13 386, а с определен 80% размер на помощта – 1 311.

7 коментара

  • Плащайте , плащайте. Народни пари лесно се плащат. Яжте им после на тъмнозелените уя. Дебилен народ да му и– ма –

  • Давайте на циганите и на приемните семейства (Българите) парите на държавата да расте циганията

  • Вместо да кастрират ц*ганите още при раждането им,за да не се размножават като хлебарки,те тръгнали помощи да им дават! Резил!

  • Циганска държава, цял живот са на помощи, крадат, водата им плащаме тока който и него крадът пак им го плащаме, е до кога, крайно време е да спрем тази система за рахищение на нашите пари..

    • (Весо)-Daii da vidq imashli beleshka che si mi platil tokaa vodata dokazvaii jiveeqq v sredata na ciganskiq kvartal shte ti dokaja i beleshka che plashhtaamm tokkk,voda i danichii mnogo ti znaee ustata 🤫🤫🤫💩💩

      • Плащаме всички,защото цените се образуват на база изразходена вода или ток и техните загуби,нали не мислиш че енергото ще ви плаща тока от джоба на шефа си,тази загуба се разпределя из между тези които си плащат редовно,може би и от тебе няма значение дали си циганин,щом плащаш значи ти са начислени всички некоректни платци и загуби на ток и вода на твоя гръб,ако имаш фирма така ли ще правиш,вадиш си от джоба и плащаш водата или тока на маааалето а?🤔 Плащаме разбита се,а секса с малолетни и непълнолетни ? Има ли закон за вас циганите или няма,ама те законите за мангалите не бачкат нали.половината цигани трябва да сте в урановите мини и рудници и да гниете там,защо ли? Защото не учите не се адаптирате към развиващия се свят,макар и за вас образованието е безплатно ама не ще чукаме на 13г циганките то държавата ша дава бате парички, а ние бедните неуки цигани ще фурламе бате на тебе булетина,исках да гласувам ама нямах желание ще викам по талавизора и ще играя кючеци на кибабчита на Майдана.стана ли ти ясно ся ?🤔

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.