Любопитно

Хасковски общини, забележителности и културни събития се борят за годишните награди в туризма

Общини в Хасковска област и редица забележителности се борят за Годишните награди на министерството на туризма, разпределени в 16 категории.

Община Минерални бани е в категорията „Общини на 2019 г. за балнео и спа туризъм“. Минерални бани и Ивайловград са в категорията „Община на 2019 г. за културно-исторически туризъм“. Международният фестивал на любителските комедийни театри, пантомима и сатира Велко Кънев – Тополовград 2019 се състезава за „Туристическо събитие“. Антична вила Армира в Ивайловград и Ивайловград – Южната приказка на България са в категорията „Туристическа дестинация“.

Пролетен Събор Китна Тракия пее и танцува в Хасково се бори за гласовете в категорията „Духът на България“. Монументът на Света Богородица в Хасково и Античната вила „Армира“ в Ивайловград се състезават в категорията „Туристическа атракция/обект и устойчивост на инвестицията“. В категорията „Изборът на българите“ може да се гласува за още забележителности в Хасковска област.

За участниците от Хасковска област може да се гласува ТУК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button