Любопитно

Деца дописват приказки и стават актьори в театъра

ДКТ Иван ДимовСвят на приказките“ – под този надслов всяка събота в местния театър ще се играят представления за деца, в които те ще бъдат не само зрители, но и участници. Малчуганите ще „дописват“ популярни приказки от български и световни автори, сами ще си избират ролите и ще измислят диалозите на сцената.

„Така ще се провокира въображението на децата и те ще усетят магията на театъра“, коментираха пред  Haskovo.info от храма на Мелпомена. 

Първата приказка, която ще бъде представена на театралната сцена тази събота, е „Златната гъска“ от Братя Грим. Тя ще бъде разиграна заедно с децата от актьорите Дарина Параскова, Неделина Радева и Костадин Петев.

На съботните представления в камерната зала на театъра няма да присъстват родители. Няма ограничения за възрастта на децата, които могат да се включат в новата форма за забавление. Билетът за „Свят на приказките“ струва 3 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button