Регион

Благотворителен футболен турнир събира средства за лечението на 5-годишната Радост

Благотворителен турнир по мини футбол се организира на 30 ноември и 1 декември в Димитровград.

Инициативата е под надслов „Help cup“, а набраните средства ще отидат за лечението на малката Радост Дукова от Димитровград. 5-годишното момиченце е родено с детска церебрална парализа и семейството ежедневно се бори за подобряване на състоянието й. Провежда се скъпоструващо лечение в Истанбул.

Благотворителност

Началото на турнира е от 12 часа на игрището с изкуствена трева на стадион „Раковски“. Ще участват 9 отбора – 8 от Димитровград и 1 от Хасково. Инициаторите приканват димитровградчани да подкрепят събитието и лечението на Радост.

Любителите на мини футбола в Димитровград традиционно дават рамо на благотворителни каузи. Миналата година от турнира бяха набрани средства за лечението на 7-годишния Ангел Гачев от Харманли. През 2018 г. се събираха пари за лечението на децата Радост и Габи от Димитровград.

Дарителската сметка за набиране на средства е:

Банка ДСК
BIC – STSABGSF
IBAN – BG91STSA93000024757217

Титуляр Радост Владимирова Дукова

4-годишната Радост трогна България. Добри хора й помагат да прохожда

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button