Янко Митев представя първата си книга „Капчици смях“ в хасковската библиотека

Любопитно

Актьорът Янко Митев издаде първата си книга за деца „Капчици смях“. Тя ще бъде представена на 27 ноември от 10:30 и 17 часа в детския отдел на Регионална библиотека „Христо Смирненски“ в Хасково.

Янко Митев признава в книгата си, че като малък е четял много детски книжки и под тяхно влияние е станал артист в кукления театър. „Много обичам децата и заради тях започнах да пиша пиеси за куклен театър. Децата им се радват и аз – с тях. Оказа се, че и големите се радват заедно с децата, когато ги гледат. Дори ме награждават заради тях – и в България, и в чужбина. Много ми се искаше да съм заедно с децата и да си играем. Чудих се как да стане това? И измислих! Аз съм в тази книжка и заедно с нея – съм в ръцете ви. Да се забавляваме заедно, приятелчета!“

Книгата върви и с Препоръчителен контрол – Да не се чете от деца с един изгубен чорап! Не се препоръчва за родители, които не слушат децата си и не им купуват сладолед!

Книга

3 коментара

  • Ха ха ха уть! Вие сте със забавено развитие…че аз от 10 години не пия а вие си повтаряте едно и също.Ха ха ха .Пък и да пиех каква връзка имам с вас?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.