Любопитно

Малки танцьори от Гранд се борят за покана в Dancing Stars

Веселина и ЛюбославТри детски танцови двойки от клуб „Гранд“ се борят за участие в шоуто на бТВ Dancing Stars. Възпитаниците на Павлина Вълчева и Николай Манолов са твърдо решени да последват своите учители и да заслужат място на голямата сцена. Затова те участват в конкурса за зрители на шоуто, победителите от който получават шанс да се изявят в Dancing Stars.

Днес следобяд Любослав Стоев, Веселина Бирбучкова, Вълкан Дечев, Мирослава Дойчева, Росен Господинов и Лилия Петрова записаха танго и публикуваха видеото на страницата на шоуто в сецкия „Аз танцувм“. Участниците, събрали най-много гласове утре до обяд ще бъдат поканени да танцуват на живо в „Dancing Stars“.

„Записът на танца и участието в конкурса „Аз танцувам“ е изненада за Павлина и Николай от техните възпитаници“, разказа пред Haskovo.info Румяна Стоева, която е майка на Любослав.

Шестимата танцьори от клуб „Гранд“ се надяват на подкрепата на хасковлии. Всеки, който хареса танца им може да повиши рейтинга им като гласува за изпълнението им. За целта е нужна само регистрация в сайта на шоуто.

Любослав Стоев и Веселина Бирбучкова са трикратни шампиони на България за деца до 9 год. Вълкан Дечев и Мирослава Дойчева са двукратни вицешампиони на България – юноши младша възраст, а Росен Господинов Лилия Петрова са с призови места на български и международни турнири.

Танцът можете да видите и оцените тук

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
radi
radi
10.10.2009 14:04 14:04

[color=red][/color]Vii ste super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boji
boji
22.03.2012 9:36 9:36

super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boji
boji
22.03.2012 9:37 9:37

bravo ,super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button