Любопитно

Спец с 30-годишен стаж в Холивуд ще е сред лекторите на конференция в Харманли

Антони Христов и Милин Джалалиев, Arc Academy ще са сред лекторите на конференцията „Образование и иновации“ в Харманли, съобщи за Haskovo.info организаторът на събитието Емануил Манолов. Темата на презентацията е „Да играеш или да създаваш видео игри?“.

Антони Христов е съосновател на Arc Academy. Той работи 30 години в Холивуд – 18 години е художествен ръководител на Pixar и 12 години е преподавател в AAU (Academy of Arts University in San Francisco).

Милин Джалалиев е също съосновател на Arc Academy. Той има 16 години стаж в областта на рекламата и брандинга, 10 години като мениджър на Saatchi&Saatchi.

Arc Academy – работи с цел да помогне на студентите да развият креативния си потенциал и започнат работа в сферата на гейм дизайна, брандинга и филмовото изкуство. Arc Academy си партнира с известни компании като: Chaos Group, Gameloft, Creative Assembly, Ubisoft.

Haskovo.info припомня, че конференцията ще се проведе на 28 февруари от 14 часа в Културния център в Харманли.

Отбор от Харманли е №1 в състезание по предприемачество с проект за чистотата на въздуха

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button