Любопитно

Масажистът на „Стамболово“ с личен дар от Бербатов

Стайчето с подаръка от Бербатов

Стайчето с подаръка от Бербатов

Масажистът на Футболен клуб „Стамболово“ – Динко Стайчето получи личен подарък от Димитър Бербатов. Марковото яке с цвета на европейския гранд „Манчестър Юнайтед“ има на гърба надпис „Бербатов“ и неизменната деветка.

Това е най-ценният подарък в колекцията ми, разказа развълнуван Стайчето. Подаръкът донесъл от Манчестър димитровградчанинът Владо Бонев – шофьор на ТИР. Близо до легендарния „Олд Трафорд“ той видял най-популярния български футболист да раздава автографи и тениски на свои фенове. Бонев помолил мега звездата да подари едно яке за Динко Стайчето. Бербатов се усмихнал и казал, че си спомня за този човек.

Виждал съм отблизо Димитър Бербатов два пъти, още преди да стане велик играч, разказва Динко Стайчето. Това беше по времето, когато бях масажист на баскетболния отбор „Компакт“ и Петко Маринов. Митко тогава беше още почти дете. Безкрайно съм щастлив, че си е спомнил за мен, разказа масажистът на „Стамболово“. Той е един от най-добрите народни лечители на навяхвания и изкълчвания в България . Учил е занаята при легендарния Тодор Чакръкчията от Хасково.

Пожелавам на Митко Бербатов да не получава травми и да може да разгърне пълния си талант в най-популярния английски клуб. Ще пазя якето като една от най-ценните реликви, които имам, добави още Стайчето.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.11.2009 10:17 10:17

[b]Ашколсун на Стамболовоспор[/b]

Анонимен
Анонимен
11.11.2009 10:46 10:46

da go duhash pederast

Back to top button